Home

 

Over ons

Boon Pioenrozen is volledig gespecialiseerd in het kweken van pioenrozen. In de afgelopen 60 jaar zijn wij dan ook echte experts geworden in het telen en verzorgen van deze planten. Het bedrijf heeft daarbij een goede reputatie opgebouwd als het gaat om het kweken van bekende maar vooral ook bijzondere pioenrozen. Dat wij expertise bezitten blijkt dan ook zeker bij landelijke keuringen, onze inzendingen behalen daarbij vaak de top 3. In 2013 ontvingen wij de 1e prijs in de kwaliteitscompetitie voor pioenrozen!

Ons assortiment kenmerkt zich door bekende pioenrozen (denk aan Sarah Bernardt en Karl Rosenfield) maar zeker ook door bijzondere en exclusieve soorten als Bartzella en Command Performance. Het is een assortiment met alle mogelijke pioenen kleuren: wit, oranje, roze, rood, paars ťn zelfs geel!

We zijn volledig gespecialiseerd in pioenrozen. Dat betekent dat wij met veel toewijding werken in onze pioenrozen. In het voorjaar zijn wij vooral gericht op het snij-seizoen (waarin veel pioenrozen worden gesneden voor in de vaas bij u als consument) en in het najaar zijn wij bezig met de verwerking en verzending van de planten aan onze klanten.
 

Bartzella.nl

Over bijzondere pioenrozen gesproken; dan kan Bartzella zeker niet ontbreken.

De ontdekking van deze pioen was echt een doorbraak en zorgde voor een nieuw soort pioenrozen met nieuwe kleuren. Bartzella wordt daarvoor ook veel geroemd. Het soort staat bekend vanwege het bijzondere krachtige gewas en de stralende grote gele bloemen.

Bartzella is een fascinerende plant. De plant heeft een groot en stevig gewas en dit maakt de plant tot een echte bolronde struik. Verspreid over de bolronde struik komen gedurende het bloeiseizoen steeds weer nieuwe betoverende gele knoppen tevoorschijn.

Een paar van de betoverende aspecten van Bartzella op een rijtje:

  • Prachtige bolronde struik.
  • Een betoverende verschijning in elke tuin.
  • De plant heeft een bloeiperiode van meerdere weken.
  • Fraaie stralende bloemen.
  • De bloemen geuren en kunnen ruim 20 cm groot worden!

www.bartzella.nl


 


 

 
 

 

 

© 2005 - 2017 Boon Pioenrozen | Home | Disclaimer | Contact